Carrière

Maak ook deel uit van het team bij Buzil!

Buzil is de competente probleemoplosser en betrouwbare partner voor een hoogwaardige en tevens efficiënte reiniging op vrijwel elk gebied. Op basis van meer dan 100 jaar ervaring ontwikkelt, produceert en verkoopt Buzil voortdurend nieuwe reinigings- en onderhoudsproducten die aan de hoogste eisen voldoen. Naast het Duitse hoofdkantoor in Memmingen beschikt het bedrijf over een internationaal en krachtig netwerk van vestigingen en verkoopkantoren.

Als internationaal actief bedrijf, met het hoofdkantoor in Duitsland, bieden we onze medewerkers de ideale voorwaarden voor hun persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling. Naast ruimte voor werken onder eigen verantwoordelijkheid en veel plaats voor eigen ideeën bieden we als familiebedrijf een doorleefde bedrijfscultuur waarin eerlijkheid, respect, waardering en een open dialoog centraal staan. Met een op levensfasen gericht personeelsbeleid ondersteunen we de combinatie van beroep en gezin voor onze medewerkers en bieden we met regelmatige gesprekken met medewerkers een open dialoog in beide richtingen.

“Tevreden en gemotiveerde medewerkers vormen een belangrijke garantie voor het succes van ons bedrijf. Juist daarom werken we actief aan een op levensfasen gerichte bedrijfspolitiek.”

Isabell Janoth, bedrijfsleidster

Huidige vacatures