Onze waarden

De bedrijfswaarden van Buzil - de basis van ons succes

Ons kenmerk is het vinden van de perfecte oplossing voor elke taak.

De traditierijke organisatie Buzil met hoofdkantoor in Memmingen ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardig kwalitatieve oplossingen voor bijna alle toepassingen, ook voor speciale consumentenwensen onder private label, of het nu professionele reiniging van gebouwen betreft, speciale reiniging voor de industrie, het hotelwezen, de gastronomie of voor senioren- of verpleeghuizen.De basis voor ons succes is in de eerste plaats de buitengewone innovatiekracht: meer dan 10% van de medewerkers werkt continu heel nauw samen met de klant om producten te ontwikkelen of te optimaliseren.

Het resultaat is een slimme combinatie van optimale veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid. Voor reinigingsoplossingen die altijd weer de norm stellen.

Bij Buzil gaat het niet alleen om het handhaven van de status quo. We willen perfecte oplossingen vinden. We willen onszelf voortdurend verbeteren en we streven ambitieuze doelen na: we willen winstgevend groeien met de beste producten en dienstverlening. Intern streven we voortdurend naar de meest efficiënte oplossing. We willen onze medewerkers uitstekende mogelijkheden bieden voor hun ontwikkeling en loopbaan. Zo werken wij elke dag met een overkoepelende blik aan innovatieve reinigingsoplossingen.

Innovatieve producten, dienstverlening en processen vormen de basis voor een langdurige winstgevende groei. Het bedrijfsresultaat begint bij de mensen. Onze medewerkers denken en handelen als “betrokken ondernemers” die altijd de beste oplossingen willen vinden. Kortom: Wij bij Buzil ademen perfecte reinheid met een duurzame werking.

De maatstaf voor ons dagelijks denken en handelen maakt deel uit van onze bedrijfswaarden. Dit vormt het belangrijkste van wat ons vandaag en morgen met elkaar verbindt.

Ons succes berust op een open dialoog, eerlijkheid, prestaties, respect en gevoel voor waarden, betrouwbaarheid, eerlijkheid, klantgerichtheid, terughoudendheid, verantwoordelijkheid en milieubewustzijn. Deze waarden bepalen dagelijks ons handelen en de interactie met klanten en zakelijke partners, evenals ons teamwerk en onze onderlinge samenwerking.