Diensten

Buzil – Perfectly clean - for sure

Innovatief en oplossingsgericht presenteert Buzil zich op de markt. Van onderzoek en ontwikkeling tot productie tot verkoop, opleidingen en service biedt het bedrijf zijn klanten het volledige ontzorgingspakket op het gebied van schoonmaken. Helemaal aan het begin van deze serviceketen staat daarbij het bepalen van toekomstgerichte trends en technologieën en de daarmee samenhangende omzetting naar economische, ecologische en servicegerichte prestaties en producten. Op deze manier is Buzil altijd actueel. En omdat Buzil telkens opnieuw met nieuwe ideeën en oplossingen wil enthousiasmeren, is een groot deel van de medewerkers voortdurend en in nauwe samenwerking met klanten bezig met productontwikkeling en -optimalisering.

Buzil levert zijn klanten een afgewogen productassortiment, individuele oplossingen en creatieve ideeën. Naast reinigings- en onderhoudsproducten van de hoogste kwaliteit voor professionele gebouw- en industriereiniging bieden we ook uitstekende oplossingen voor de industriële reiniging en verwerking van onderdelen en voor proceschemicaliën. Daarnaast werken we samen met u op het gebied van op maat gemaakte Private Label-producten.

Als competente probleemoplosser en als betrouwbare partner valt Buzil naast hoogwaardige producten ook op door de uitgebreide dienstverlening. Beslissend voor uw en ons succes: onze specialisten beschikken niet alleen over een jarenlange ervaring in de branche, maar vooral over passie voor hun beroep.