Private Label

Gegarandeerd uniek

Uit ervaring weten we dat de productloyaliteit bij eigen merken het hoogste is. Handelsmerken, ofwel Private Labels, komen internationaal steeds meer op en hebben een enorm potentieel. Hogere opbrengsten, betere onderscheiding van de concurrentie en een versterking van de band met de klant zijn belangrijke aspecten bij de keuze voor Private Label-producten.
 

Buzil – de partner voor UW Private Label-project.

Buzil is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van professionele reinigings- en onderhoudsmiddelen, zowel als aanbieder van een compleet assortiment voor de reinigingsbranche als voor heel specifieke industriële toepassingen. Door een gecertificeerd kwaliteits- en milieubeheersysteem worden hoge standaarden gegarandeerd. Export naar ruim 35 landen en productinformatie in 25 talen tonen onze internationale competentie aan. Profiteer van onze knowhow – wij ondersteunen u bij het vormen van uw op maat gemaakte oplossing. 

Van het eerste idee tot het eigen product.

U hebt een idee, u bent op zoek naar een chemische oplossing voor een probleem of u wilt met uw eigen merk nieuwe zakelijke gebieden ontsluiten: dan zijn wij de competente partner die u terzijde staat. Bij de keuze en ontwikkeling van geschikte recepturen biedt een gekwalificeerd team van specialisten uit ons eigen laboratorium het juiste antwoord. Ondersteund door de nieuwste technologie staan onze experts met hun kennis ter beschikking, vanaf de productanalyse en prestatie- en materiaaltests tot de uiteindelijke productcertificering en registratie. Daarbij ontwerpen we niet alleen individuele producten maar op verzoek ook complete assortimentsconcepten. Als merkprofessional ondersteunen we u bij de branding en bij de positionering van het product, bij het ontwerpen van de verpakking en bij het maken van technische en veiligheidsrelevante documentatie. Met vele jaren ervaring in industrie en handel adviseren we u bij toepassingsspecifieke vragen maar ook op het gebied van distributie en logistiek.

Door onze geavanceerde productieprocessen, korte lijnen en snelle besluitvorming kunnen we uw product van uw eigen merk economisch en flexibel vervaardigen, ook bij kleine hoeveelheden. Of het nu een standaard verpakking is of een eigen ontwerp met individuele sluit- en doseertechniek: we zijn in staat om rekening te houden met uw wensen. Wat u ook nodig hebt: Buzil biedt naast eersteklas productoplossingen een uitgebreid allround serviceaanbod. Daaronder vallen onder meer een intensief eerste advies, toepassings- en laboratoriumtechnische begeleiding evenals een op uw behoeften toegespitst trainingsprogramma.

 

Krachtige producten, uitgebreide service

 • Toepassingsgericht en laboratoriumtechnisch advies
 • Ontwikkeling van recepturen
 • Prestatie- en materiaaltests
 • Productcertificering en registratie
 • Selectie van verpakkingen
 • Flexibele productie-installaties, afvulbatches op maat
 • Etiketten in meerdere talen
 • Technische en veiligheidsrelevante documentatie
 • Logistieke en distributieservice
 • Branding en verkoopargumenten
   

Maak gebruik van onze service en ons aanbod, wij adviseren u graag.

Contact

BUZIL-WERK Wagner GmbH & Co. KG
Private Label Sales

T +49 (0) 8331 930-6
F +49 (0) 8331 930-880 

E: privatelabel@buzil.de