Professionele reinigingsoplossingen

Efficiënt, veilig en snel – Buzil lost de taak uitstekend op.

Van het schoonmaken van kantoren tot specifieke toepassingen in verschillende branches zoals het hotel- en restaurantwezen, bejaardenhuizen en verpleegtehuizen: de regelmatige reiniging van vloeren, sanitair, oppervlakken en technische apparatuur is een belangrijke economische factor en een belangrijk onderdeel zowel voor bedrijven en openbare instellingen als voor de particuliere sector. Want alleen een professioneel uitgevoerde materiaal- en milieuvriendelijke reiniging draagt bij aan het waardebehoud en een probleemloze werking. Maar hoe kan deze taak dag in dag uit zo efficiënt, veilig en snel mogelijk worden uitgevoerd? Ter beantwoording van deze vraag heeft Buzil een uitgebreid assortiment aan reinigings-, onderhouds-, hygiënische en desinfecteringsproducten samengesteld en biedt het professionele productoplossingen voor vrijwel alle vereisten van de gebouwenreiniging.

Met het kleurensysteem van Buzil voor de verschillende toepassingen kunnen de producten snel en efficiënt gekozen worden. Dankzij de duidelijke kleurcodes op de etiketten en doppen van de flessen en de talrijke gekleurde reinigingsmiddelen is het zo goed als uitgesloten dat producten verwisseld worden. En dan is er nog een extra kleurcode die u specifieke informatie over de reinigingsprestatie geeft: Alle producten voor de onderhouds-, intensieve en basisreiniging evenals voor coatings zijn voorzien van een extra gekleurde streep.

Daarnaast zorgt Buzil ook door het bieden van verschillende services zoals een individueel eerste adviesgesprek, doeltreffende productkeuze en een service-hotline ervoor dat u altijd glanzende resultaten behaalt.