Onderzoek & Ontwikkeling

Altijd beter. Wij hebben steeds een duidelijk doel voor ogen: het vinden van de beste oplossing.

In 1953 richtte de toenmalige directeur Franz Wagner het handelsbedrijf Buzil op. In de loop der tijd is daaruit een van de modernste chemische bedrijven van Europa ontstaan. Er ontstond nog iets anders - iets wat onze organisatie tot op heden kenmerkt: de pioniersmentaliteit. Sinds wij onze producten zelf ontwikkelen en produceren, zijn wij niet meer tevreden met het bestaande. In plaats daarvan kijken en denken wij steeds vooruit, omdat wij onze klanten steeds weer enthousiast willen maken met nieuwe ideeën en oplossingen. Op basis hiervan is een groot deel van onze medewerkers uitsluitend werkzaam op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Welke producten met welke specifiek eigenschappen hebben onze klanten nodig? Waar ligt potentie voor optimalisatie? Hoe kunnen wij ertoe bijdragen om de dagelijkse praktijk van professioneel reinigingswerk nog economischer, veiliger en praktischer te maken?

Op deze bepalende vragen geven onze hooggekwalificeerde specialisten de juiste antwoorden dankzij de kennis die wij als bedrijf over tientallen jaren hebben vergaard, de modernste technieken en een onvergankelijke passie voor perfecte reinheid.

Ons doel is altijd om de beste oplossing te vinden. Daarbij geven we onze producten ook vorm aan de hand van duidelijke richtlijnen voor de ontwikkeling. Deze zorgen voor de juiste mate van kwaliteit, veiligheid en verantwoordelijk handelen ten opzichten van mens en milieu. Met het streven naar ecologische vervanging worden gebruikte grondstoffen voortdurend getest. Productveiligheid en categorisering betekenen voor ons niet alleen het simpel volgen van wettelijke voorschriften, maar we duiden onze producten veel meer aan volgens de basisregel “In geval van twijfel ten behoeve van de veiligheid van de gebruiker”.