DRIZZLE® BLUE SP 20 - nu geschikt voor PMMA en met actieve geurverwijderaar!

| Categorie:  Produkte Products Products Producten Products

De oppervlaktereiniger SP 20 van Buzil nu met verbeterd recept!

DRIZZLE® BLUE SP 20  biedt met de verbeterde formulering meteen twee belangrijke productvoordelen. Sterke geuren in gevoelige omgevingen zoals ziekenhuizen en bejaarden- en verzorgingshuizen vormen een grote uitdaging voor reinigingsproducten. Door de actieve geurverwijderaar met desodoriserende frisse geur worden slechte geuren met SP 20 betrouwbaar en langdurig gecamoufleerd. De gebruiksklare sproeireiniger heeft bovendien een hoge materiaalverdraagzaamheid en is nu ook geschikt voor acrylglas (PMMA).

DRIZZLE® BLUE SP 20  kan universeel op alle waterbestendige oppervlakken zoals glas- en spiegeloppervlakken, keramische en metalen oppervlakken alsook gelakte en hoogglans gepolijste kunststofoppervlakken worden gebruikt. De reiniger zonder verplichte etikettering heeft een uitstekende vuilloswekend vermogen en laat een streeploze glans achter. Drizzle® Blue is geschikt voor de dagelijkse onderhoudsreiniging en is door zijn spaarzaam verbruik bijzonder zuinig. De handzame ready2use­spuitfles garandeert eenvoudig gebruik. Het product wordt uit de gebruiksfles op de gevouwen microvezeldoek gesproeid. Het te reinigen oppervlak kan meteen en snel worden gereinigd.

DRIZZLE® BLUE SP 20  wordt puur verwerkt en is zowel verkrijgbaar in spuitflessen van 600 ml als in verpakkingen van 10 liter. Vanaf 1 mei 2019 wordt de oude formule niet meer aangeboden door de fabrikant.

Met de producten Drizzle® Blue SP 20 (oppervlakken), Bucasan® Sanibreeze G 454 (sanitair) en Corridor® Cibreeze Wipe S 790 (vloer) en de gebruiksklare geurverspreider Buz® Fresh Magic G 567 camoufleert Buzil nu alle woonruimtes en sanitaire ruimtes in omgevingen die gevoelig zijn voor slechte geuren en zorgt voor perfecte reinheid en een hygiënisch welzijn.

Meer informatie op de productpagina DRIZZLE® BLUE SP 20.