NIEUW: BUCASAN® SANIBREEZE G 454 met actieve geurverwijderaar!

| Categorie:  Produkte Products Products Producten Products

Sanitaire onderhoudsreiniger op basis van citroenzuur zonder verplichte etikettering

Nieuw in het Buzil-assortiment - de onderhoudsreiniger voor sanitair BUCASAN® SANIBREEZE G 454 op basis van citroenzuur. Met het nieuwe product completeert Buzil zijn portfolio reinigingsproducten die worden gebruikt in omgevingen die niet aangenaam ruiken. Gevoelige toepassingsgebieden zoals ziekenhuizen en bejaarden- en verzorgingshuizen stellen hoge eisen aan reinigingsproducten. Met Bucasan® Sanibreeze G 454 voor sanitair, Drizzle® Blue SP 20 voor de oppervlakte reiniging, Corridor® Cibreeze Wipe S 790 voor de bodemreiniging en de gebruiksklare geurverspreider Buz® Fresh Magic G 567 biedt Buzil nu efficiënte hygiëneoplossingen voor alle woonruimtes en sanitaire ruimtes.

BUCASAN® SANIBREEZE G 454 camoufleert door zijn actieve geurverwijderaar met desodoriserende frisse citrusgeur slechte geuren in alle sanitaire en natte ruimtes betrouwbaar en langdurig. Het product is geschikt voor alle zuurbestendige materialen en oppervlakken zoals tegels, wastafels en toiletten en is zeer geschikt voor sanitairporselein, verchroomde, roestvrijstalen en aluminium oppervlakken. G 454 heeft een uitstekende reinigende werking en verwijdert probleemloos sanitairspecifieke verontreinigingen zoals kalk, vuil en zeepresten. Het geïntegreerde afpareleffect zorgt voor streeploze, glanzende oppervlakken zonder nadrogen en beschermt effectief tegen watervlekken en terugkerend vuil.

BUCASAN® SANIBREEZE G 454 is geschikt voor gebruik met schuimkanon en in de eenschijfmachine en is vanaf 1 mei 2019 zowel verkrijgbaar in flessen van 1 liter als in verpakkingen van 10 liter.

Meer informatie op de productpagina BUCASAN® SANIBREEZE G 454.