Nieuwe: Indumaster® Step IR 16

| Categorie:  Produkte Products Products Producten Products

DE KRACHTPATSER VAN BUZIL NU OOK IN 1 LITERVERPAKKING!

 

[Translate to Niederlande / Niederländisch:]

[Translate to Niederlande / Niederländisch:]

Indumaster® Step IR 16 van Buzil is nu niet meer alleen verkrijgbaar in een 10 literverpakking, maar ook in een 1 literfles. Zo bieden wij nu ook voor kleinere oppervlakken een professionele oplossing.. De Indumaster® Step IR 16 is oorspronkelijk ontwikkeld voor gebruik in reinigingsmachines voor roltrappen, maar heeft veel meer te bieden. De neutrale, materiaalsparende oppervlaktereiniger laat zijn snel werkende en krachtige reinigingspotentieel pas goed zien op alle waterbestendige oppervlakken en vloerbedekkingen. IR 16 heeft een uitstekend vuiloplossend vermogen en werkt bijzonder effectief bij olie- en vethoudend vuil evenals bij het verwijderen van kalkaanslag.
Indumaster® Step wordt gebruikt voor de dagelijkse onderhoudsreiniging, is door zijn neutrale pH-waarde voor heel veel materialen geschikt en is ideaal voor oppervlakken van aluminium en acrylglas evenals verzinkte en gepoedercoate materialen. Het stabiele schuimeffect zorgt voor een goede hechtkracht, met name op loodrechte vlakken. Indumaster® Step IR 16 is door zijn siliconenvrijheid probleemloos inzetbaar in de auto-industrie en bij carrosserie- en spuitbedrijven.
Het Indumaster-productportfolio is ontwikkeld voor veeleisende toepassingen in de industrie en in werkplaatsen. Het portfolio bestaat uit 9 gespecialiseerde producten en biedt daarmee een reeks efficiënte oplossingen.

Meer informatie over de nieuwe 1ltr -flessen vindt u op de productinformatiepagina.