Persoonlijk advies

Efficiënte oplossingen. Uitgebreide service

Wat u ook nodig hebt: Buzil staat u bij. Economische reinigings-, onderhouds- en desinfectieproducten vormen daarbij de basis voor een uitgebreid allround serviceaanbod. Van individueel objectadvies tot het opstellen van reinigings- en desinfectieplannen tot klantspecifieke seminars en opleidingen: onze ervaren toepassingsspecialisten en het ervaren Buzil serviceteam zorgen ervoor dat niets onduidelijk blijft.

Neem contact met ons op. We vinden ook voor uw eisen de perfecte oplossing.

Telefonisch klantadvies

De taak van onze gekwalificeerde klantbegeleiders en vakkundige adviseurs is het geven van een efficiënt en toepassingsgericht aanbod. Samen met u vinden we uw individuele oplossing. Bel ons - we geven graag advies. Onder CONTACT vindt u de juiste gesprekspartner voor uw aanvragen.

Klantbegeleider en toepassingsspecialisten op locatie

Door een uitgebreide begeleiding vanaf het eerste advies tot de eenduidige productkeuze tot aan de procesoptimalisatie door bijvoorbeeld de toepassing van optimale reinigingssystemen en -procedures worden de beste resultaten en daarmee het succes van onze klanten bereikt. Individuele klantgerichte trainingen en opleidingen, evenals een ruim aanbod aan open seminars, vormen een belangrijk onderdeel van het ondersteunende systeem van Buzil. Objectspecifieke oplossingen van reinigingsproblemen bij vloeren, oppervlakken en materialen worden door het team van klantbegeleiders en door toepassingsspecialisten snel en professioneel gecreëerd.

Service-technici

Voor planning, installatie en ondersteuning van individueel op maat gemaakte oplossingen staan onze service-technici voor u klaar. In de praktijk houdt dit in: Na een bezoek van onze vertegenwoordiger aan uw bedrijf stellen we een individueel en exact op uw wensen afgestemd aanbod samen. De montage, installatie en efficiënte instelling van de apparatuur wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde technicus. Het Buzil servicepakket wordt afgerond met veelzijdige ondersteunende diensten, zoals de regelmatige onderhoudsservice, de 24/7 bereikbare hotline en een zeer snelle break-down-service.

Productveiligheid en classificatie

De CLP-wetgeving die sinds 1 juni 2015 in werking getreden is, heeft in veel gevallen gezorgd voor strengere eisen en een deels nieuwe aanduiding voor producten die voorheen nog als ongevaarlijk werden ingedeeld. Omdat producten die verplicht zijn om een kenmerk te hebben tot de gevaarlijke stoffen worden gerekend, stelt vooral dit laatste hogere eisen aan de reiniging van gebouwen. Voor de werkgever bestaat daarbij een wettelijke verplichting deze stoffen op te nemen in het bedrijfsregister met gevaarlijke stoffen, zijn medewerkers te scholen en persoonlijke veiligheidsmiddelen ter beschikking te stellen.

We zullen u graag ondersteunen en persoonlijk informeren. De volgende informatie kunt u vinden onder Downloads, de individuele pagina’s met productinformatie of op aanvraag bij de voor u verantwoordelijke buitendienstmedewerker of bij de klantenservice van Buzil:

  • Individuele trainingen over gevaarlijke stoffen
  • Sjablonen voor gebruiksaanwijzingen
  • Sjablonen voor het register van gevaarlijke stoffen
  • Veiligheidsinformatiebladen
  • Technische gegevensbladen