Vennootschap

Al 110 jaar de innovatieve partner voor perfecte reinheid

Meer dan 140 specialisten onder één dak, export naar meer dan 35 landen en een sterke wereldwijde vertegenwoordiging: Buzil behoort tot de internationale trendsetters en marktleiders op het gebied van moderne reinigings-, onderhouds-, hygiëne- en desinfectieproducten. Naast een dochterbedrijv in Polen, een vestiging in de Verenigde Arabische Emiraten, evenals verkooporganisaties in Benelux en Balkan, is Buzil ook actief in Zuidoost-Azië. Zo werd in 2013 in India de joint venture Buzil Rossari Pvt. Ltd. opgericht.

De traditierijke organisatie met hoofdkantoor in Memmingen ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardig kwalitatieve oplossingen voor bijna alle toepassingen, ook voor speciale consumentenwensen onder private label, of het nu professionele reiniging van gebouwen betreft, speciale reiniging voor de industrie, het hotelwezen, de gastronomie of voor senioren- of verpleeghuizen.

De basis voor het succes is in de eerste plaats de buitengewone innovatiekracht: meer dan 10% van de medewerkers werken continu heel nauw samen met de klant om producten te ontwikkelen of te optimaliseren.

Het resultaat is een slimme combinatie van optimale veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid. Voor reinigingsoplossingen die altijd weer de norm stellen.